Fuldluftaffjedring – Maksimal Komfort.

Premiumklassen under chassis-systemerne i fritidsbranchen og til professionel brug.

Luld Luftaffjedring | Skandic & Nordic

FULDLUFTAFFJEDRING – Maksimal Komfort (.PDF)

Goldschmitt Premium Partner | Skandic & Nordic

Hvilken fordel har en fuldluftaffjedring? Tja , for det første bør sådan et systemet øge en mere behagelig kørekomfort under kørslen og samtidig påvirke køreegenskaberne samt køresikkerheden positivt. For at opnå dette, er først og fremmest gode chassis-system afgørende. Luftbælger, montagebeslag og støddæmper erstatter standard stålfjedrene og sørger i forbindelse med en præcis indstilling for den ønskede komfort og ekstra sikkerhed. Især ved autocampere med meget høj vægt eller ambulancer anbefales monteringen af en fuldluftaffjedring for at øge kørekomforten.

Få monteret en fuldluftaffjedring hos os. Kontakt os gerne og få et godt tilbud.

Fuldluftaffjedring fra Goldschmitt bruges ikke kun til autocampere. Især i amublancer kan fuldluftaffjedringen været livsreddende. Talrige sygetransporter og ambulancer er allerede udstyret med tilsvarende luftaffjedringssystemer. Grundet luftaffjedringssystemer fra Goldschmitt kan syge eller tilskadekommende patienter og følsomt interiør transporteres forsigtig og sikkert.

Fuldluftaffjedringen anvendes ofte når menneske og materielle har behov for en skånsom og blid transport. Dette gælder både for autocampere, men også for køretøjer såsom ambulancer osv. Som navnet fuldluftaffjedringen antyder, overtager luftbælgerne arbejdet / bærefunktionen af det tunge køretøj. Standard stålaffjedringen erstattes af luftbælger med stor volumen, der styres via en speciel udviklet niveauregulering. Dette gør det muligt at systemet lægger mærke til et ujvænt belastningsforhold og automatisk kompenserer problemet.

 

Som ved alle Goldschmitt affjedringssystmer er det muligt at øge akseltrykket og den tilladte totalvægt på mange køretøjer.

 

Hvis du har spørgsmål kan du altid kontakte os.

Luld Luftaffjedring | Skandic & Nordic