Hydrauliske støtteben – så intet går galt.

Ustabilitet og skæve vinglas er endelig forbi. Få mere komfort når du står stille med dit køretøj.

Forestil dig følgende situation: du kører med din autocamper på en smuk stellplads. Bjergskråningen og beliggenheden muliggør en ubeskrivelig flot udsigt over det smukke landskab. Dit eneste ønske inden du vil sove, er et glas vin. Men allerede når du hælder vinen i glasset lægger du mærke til at autocamperen ikke står helt lige. Hvis man hurtig tømmer glasset, løser dette problemet for et øjeblik, men virkeligheden vil overhale dig lige så hurtig igen. Den smukke bjergskråning og den fantastiske udsigt er perfekt – men man vil også gerne sove komfortabel og i vandret position.

Svært at tro, men mange mennesker har tendensen til at blive søsyge i autocamperen. Den ubehagelige følelse når kroppen reagerer på usædvanlige bevægelser, er primært kendt fra skibe. Men de svingende bevægelser som en parkerende autocamper kan gøre, kan medføre kvalme, hovedpine og svimmelhed hos mange mennesker. I dette tilfælde nytter det heller ikke noget at benytte sig af niveaukiler. Niveaukiler sørger for at autocamperen står mere vandret end uden, men understøtter ikke stabiliteten.

Hydrauliske Støtteben | Skandic & Nordic

Glem alle disse problemer og lær Goldschmitt´s hydrauliske støttebenssystemer at kenne. Med Hydrauliske støtteben fra Goldschmitt stabiliseres din autocamper og sættes i vandret position. Ved at trykke på en enkelt knap kører stempelstængerne ud fra de hydrauliske cylindre og sætter dit køretøj i vandret position. Justeringen og stabiliseringen af autocamperen er meget enkelt. Afhængig af programmet og ønskede funktionalitet, tilbyder Goldschmitt to systemer: for nybegyndere light-serien og pro-serien med innovativ teknologi, unikt sikkerhedskoncept og komfort.

Hvis du kunne tænke dig at få hydrauliske støtteben monteret på dit køretøj, er du mere end velkommen til at kontakte os og få et super godt tilbud. Ring eller send en mail til: service@skandic-camping.de

Light-Serien eller Pro-Serien? Forskellene på de to systemer!

LIGHT Serien (.PDF)

PRO Serien (.PDF)

Vi håber at vi på de foregående sider kunne fremvise det funktionelle princip og især fordelene ved hydrauliske støtteben. Er funktionen i mange hydrauliksystemer næsten identiske , så er der markante forskelle i hensyn til kvalitet, sikkerhed, drift-og bæreevne. Selv ved Goldschmitt kan man vælge mellem to systemer og selvfølgelig adskiller også disse systemer sig i kvaliteten og

prisen fra hinanden. Mens light-serien pålidelig udfører nivelleringen manuelt, sætter Goldschmitt´s pro – serie pris på en øget kvalitet, brugervenlighed og nye sikkerhedsstandarder. Uanset om du skifter dæk, monterer snekæder eller nivellerer køretøjet automatisk – pro-serien fra Goldschmitt byder på komfort og tiltrækkelige nysgerrige naboer på stell- og campingpladserne.

Oversigt: Light & Pro Serien

Hydrauliske Støtteben Pro Light Serie | Skandic & Nordic

Hvis du er i tvivl hvilken serie du skal vælge så kontakt os gerne.

Vertical, Swing eller Tele? Hvilket støtteben er det rigtig for dit køretøj?

Hvilken støttebenssystem der er det rigtige for dig, afhænger primært af dit køretøj. Hver autocamper / bobil, hver transporter og ethver erhvervskøretøj som ambulancer bruges til forskellige formål og har forskellig meget plads osv. til montering af hydrauliske støtteben.

Vertical-Star: The Giant

Til store autocampere / bobiler eller industrielle køretøjer f.eks. med et basis-chassis fra Iveco, MAN og Mercedes, monteres ofte de mægtige Vertical-Star støtteben, som fås i forskellige længder efter behov. De kraftfulde støtteben kan også løfte tunge køretøjer op til maks. 40 tons totalvægt og afbalancerer disse optimalt.

Vertical-Star: The Giant | Skandic & Nordic

Swing-Star: Det patenterede oiginale

For mindre køretøjer, anbefaler Goldschmitt Swing -Star støtteben, der også er tilgængelige i forskellige længder. Grundet den patenterede foldemekanisme, forbliver støttebenet i næsten helt vandret position på køretøjets chassis under kørslen. Når støttebenene køres ud foldes disse samtidig ned af. Anlægget er pga. af denne funktion også speciel egnet for alle køretøjer med begrænset plads / frihøjde.

Swing-Star: Det patenterede oiginale | Skandic & Nordic

Tele-Star: Det variable system

Det kompakte Tele -Star-støttebenssystem kan universelt bruges på mange køretøjer som f.eks. varevogne, lastbiler, salgskøretøjer osv. Hvor andre systemer kapitulerer pga. pladsmangel, kan Tele-Star monteres i de fleste tilfælde. Stemplet i den hydrauliske cylinder kan teleskopisk forlænges i to etaper.

Tele-Star: Det variable system | Skandic & Nordic
Goldschmitt Premium Partner | Skandic & Nordic

Systemer for nybegyndere! Det prisbilligere startersæt i luksus klassen af hydrauliske støtteben fra Goldschmitt.

Hydrauliske støtteben har primært ét formål – nemlig at muliggøre en parkering af autocampere og specialkøretøjer så stabilt og mest vandret som overhovedet muligt. Dette krav opfylder Goldschmitt´s light-serie uden problemer. Med den trådløse styreenhed, kan man nivellere køretøjet enten udefra eller inde fra køretøjet. Rækkeviden af standard fjernbetjeningen er næsten 20 meter. Ved at trykke de tilsvarende knapper nivelleres køretøjet, indtil det ønskede niveau er opnået. Støttebenene køres ind igen ved kun at trykke på en enkelt knap på styreenheden.

Systemer fra light-serien har mange kvalitets funktioner der har gjort, at de hydrauliske systemer er kendt hos campister, fabrikker og firmaer i hele Europa. Som standard tilbyder Goldschmitt hydrauliske støtteben som vertikal-, folde- og teleskopstøtteben. Grunden den universelle anvendelighed og høje kvalitet er hydrauliske støtteben fra light-serien den bedst solgte af sin art i hele Europa.

Goldschmitt Hydrauliske Stoetteben Fjernbetjening

Praktisk hjælper

Ikke altid er undergrunden så perfekte som i havnen som man kan se på det øverste billede. Vores nivelleringssystemer sikrer selv på ujævn og skrånende undergrund, at man kan sove i en helt vandret position, som man er vant til derhjemme fra. Selv madlavning i en autocamper med Goldschmitt bliver til en ren fornøjelse – ingen gryde og pander der glider fra kogeapparatet mere.

Goldschmitt Hydrauliske Stoetteben Fjernbetjening
Goldschmitt Hydrauliske Stoetteben Fjernbetjening

Til fritid og professionel brug

Næppe en fodboldkamp eller politisk udsendelse uden Goldschmitt. Talrige tv-vogne i Tyskland er udstyret med hydrauliske støtteben fra Goldschmitt – endelig er pålidelighed efterspurgt, når det er vigtig at antenne skal være fast og nøjagtigt placeret i satellitens retning. Her må intet bevæge sig. Og hvad der er efterspurgt til den professionelle- / erhvervsmøssige brug, kan ikke være dårlig for fritidsbranchen og isår for autocampere!