Skandic & Nordic Reisemobile's 15 års jubilæum

De mange kendte mærker og det store udvalg i forskellige prisklasser er årsagerne til at mere end 90.000 kunder har besluttet sig for at blive kunde hos Skandic & Nordic Reisemobile.

På grund af det årelange samarbejde med forskellige banker er det også muligt at opnå attraktive og fair lånemuligheder for næsten alle kunder.

15 års erfaring inden for værkstedsservice, autocamper- og campingvognteknik samt serviceydelser og taksering ved skader for så mange forskellige mærker er vel enestående her i Norden.

Dette er også kun muligt med en meget høj grad af tekniske uddannelser hos de pågældende producenter. Alene på værkstedet er der beskæftiget 3 uddannede mestre.

Med vores værkstedsmester har vi formentlig den eneste autoriserede taksator for autocampere/campingvogne her i Nordtyskland. Skader og værdi ansættelser bliver udført professionelt.

Pga den høje, tekniske standard på værkstedet er det også lykkedes os at blive den eneste Premium forhandler for Goldschmitt og AL-KO. Det betyder, at vi er det eneste firma her i Nordtyskland, der kan/må tilbyde luftfjedre, fuldluftfjedre, undervognsbehandleringer og hydrauliske støtteben for Goldschmitt eller AL-KO.

Med vores nye kontrolapparat kan vi også GRATIS tilbyde digitalt at veje køretøjerne samt vejning af for og bakakslerne, hvilket efterhånden er blevet et meget vigtigt punkt når det gælder læsningen af autocamperen eller campingvognen pga frygt for overvægt.

Gennem vores årelange erfaring kan vi betjene næsten alle mærker på vores værksted. Og vi kan tilbyde garanti- og serviceydelser for de 9 forskellige mærker, som vi repræsenterer – Vi tilbyder det endda for kunder, der ikke nødvendigvis har købt hos os!

Hvad der også kendetegner Skandic & Nordic Reisemobile er at vi kan tilbyde uddannelse for vores montører, og vores 3 lærlinge er uddannet inden for området motorkøretøj- og campingvogn/autocamper teknik. Dette er muligt grundet et rigtig godt samarbejde med ”Handwerkskammer Flensburg”.

For vores velassorterede campingbutik, som vi også har haft i 15 år, var vi så heldige sidste år, at vinde ”Jens Stöcks” til vores team. Herr Stöcks har mere end 30 års erfaring inden for branchen med campingtilbehør og har udvidet kvalitets- og serviceområdet inden for vores firma. Alt inden for tilbehør samt fortelte af forskellige mærker er ikke noget problem for os.

Relativ nyt i vores tilbud er leje af autocamper. Vi tilbyder både autocampere for 6, 4 eller 2 personer.

Til allersidst vil vi takke alle vores kunder for jeres tillid, og vi ser frem til endnu flere år sammen med jer i autocamper- og campinglivet.

Mange hilsner
Jeres Skandic & Nordic Team.