HVEM ER VI? Kompetencer og erfaring inden for alle områder

Igennem de sidste 12 år har Skandic Nordic Reisemobile GmbH opereret på den store camping scene. Skandic har altid været kendt for det store ”know how” inden for branchen og de utrolige mange skandinaviske kunder har med glæde besøgt os hvert år, specielt for dem der har været på tur sydpå, men osse dem der bare lige vil et smut over grænsen eller ikke mindst dem som ønsker at besøge en kompetent camping forhandler. Hos Skandic kan vi både kommunikere på tysk, engelsk og alle skandinaviske sprog, vi tilbyder stort set alt inden for service og garantiarbejde og vi er forhandler af følgende mærker; Hymer, Carado, Pössl, Dethleffs, Sunlight, Bürstner, Niesmann & Bischoff, LMC og TEC. Desuden er vi osse den nordligst beliggende premium partner for Goldschmitt, dvs vi kan tilbyde de mest populære luftfjedre, hydrauliste støtteben og alu fælge på markedet. Sidst men ikke mindst er vi osse Truma og Alde kontraktværksted.

I vores store campingbutik kan vi tilbyde over 5000 forskellige artikler. I butikken har vi nogle utrolig gode og kompetente ansatte, som kan besvare næsten ethvert spørgsmål. På værkstedet gælder det samme, her kan du forvente en super rådgivning og vi kan tilbyde dig alle slags serviceydelser og montering af diverse anlæg såsom solcelle anlæg, satelit anlæg, luftfjedre, air condition og bakkamera osv.

I salgsafdelingen har vi stor erfaring med salg af både nye og brugte campere og campingvogne. I 12 år har vi eksporteret et højt antal af køretøjer til både Danmark, Sverige og Norge. Vi kan hjælpe med alt omkring eksporten. Du som kunde behøver bare fortælle os hvilket køretøj du drømmer om og så klarer vi resten.

Vi glæder os til at at kunne byde dig og din familie velkommen hos os.

MØD VORES TEAM!

Frank Niehoff
Ronni Hvid
Anett Niehoff
Yvonne Nissen
Yvonne NissenSalgsleder & Controlling
Jan Zameit
Jan Zameit Autocamper & Bobiler (sælger)
Bernd Berngruber
Björn Dreyer
Daniel Trebeß
Daniel TrebeßVærkstedsmedarbejder & Skadesvurdering
Jürgen Jessen
Jürgen JessenVærkstedsmedarbejder
Daniel
DanielVærkstedsmedarbejder
Henrik Pasing
Henrik PasingMekanikerlærling
Nick Jeßen
Nick JeßenMekanikerlærling
Robert Pahlke
Robert PahlkePleje & Vedligeholdelse
Jens Simnick
Jens SimnickPleje & Vedligeholdelse
Isabelle Lehmann
Merle Rohde
Merle RohdeSalgselev