Daniel

Daniel Trebeß er uafhængig taksator til skader af autocampere og campingvogne. På anmodning kan han udføre en skadesvurdering. Som offer for en ulykke har du ret til en uafhængig taksator til at vurdere omfanget på skaden. Det kan betale sig at gøre brug af en uafhængig taksator, da der i mange tilfælde kan være forskel på selve vurderingen. Der har været situationer hvor en vurdering resulterede i en forskel på 5000 EUR. Grunden til dette kan typisk være uoverensstemmelser om invendige skader.

Taksatorer der specifikt vuderer autocampere/rejsemobiler er sjældent, fordi det kræver gode kompetencer og fagviden, som ikke er nemt at få fat på i denne branche. Maurice har igennem mange år opbygget sin erfaring igennem sit arbejde som værkstedschef, her ved Skandic & Nordic. Hans kompetencer ligger indenfor mærkerne Hymer, Dethleffs, Sunlight, Carado, LMC, Pössl, Niesmann + Bischoff, Bürstern samt mange flere. Dette har mange fordele, f.eks. søgen efter det rette værksted til at udføre jobbet, hvorvidt en professionel reparation er muligt med det beregnede (vuderede) beløb. Typisk er der særligt monteret dele, som ikke indgår i en skades rapport. Noget inventar skal genskabes og kan være kostelig.

Skader & Taksering

Lad Daniel vudere din autocamper/rejsemobil.

Hvis du har tænkt dig at sælge din autocamper, mangler der tit viden om den aktuelle markedspris. En sammenligning af lignende modeller passer ikke altid sammen med værdien af dit køretøj. Der kan opstå store forskelle ved montering af særligt udstyr, f.eks. en solcelle, mover, satellitanlæg eller andet udstyr. Sjældent finder du et identisk køretøj – derfor er en værdi vurdering klart at anbefale. Ligeledes med henblik på forsikring er det altid en fordel at have en eksamineret vurdering af værdien.