Goldschmitt Skruefjedre – mere stabilitet på forakslen

Overbelastede foraksler på autocamper og køretøjer til professionel brug.

Transporter producenter som Fiat, Ford, Iveco og Co. konstruerer deres chassis primært ikke til senere brug som chassis til autocamper, industri branchen eller ambulancer. Først og fremmest produceres chassierne til brug som en enkelt og praktiske varevogne. Bliver Ducato´en , Transit og Daily´en brugt som chassis til en autocamper, salgsvogn, værkstedsbiler eller ambulancer, sker ofte følgende: chassiset er ofte overbelastet med de mange tunge materialer, opbygninger osv. Særligt ved køretøjer med høj belastning på forakslen, mister de forreste spiralfjedre meget hurtigt deres stabiltet og er ikke længere i stand til at udføre deres opgaver. Køretøjet går bogstavelig talt i knæ og slagende slår direkte på chassiset og kørslen bliver dermed ikke kun ukomfortabel for passagerende men også farlig for interiøret. En forringelse af kørekomforten opstår normalt hvis de standard fjedrene overbelastes over en længere periode.

afhængig af modellen – skal der for en opvejning f.eks. monteres af en ekstra affjedring og i enkelte tilfælde er det nødvendigt at ændre på fælge og dæk kombinationen. Hvis du har brug for en forøgning af nyttelasten på din autocamper / bobil, varevogn, ambulance eller værkstedsbil, så kontakt os gerne. Gennem vores erfaring, garanterer vi dig ekspertrådgivning og den optimale løsning for dit behov.

Skruefjedre Forakslen (.PDF)

Skruefjedre Bagakslen (.PDF)

Ikke kun i fritidssektoren aktivt: i tæt samarbejde med forskellige producenter, har Goldschmitt for mange Pickups- og off-road køretøjer udviklet forskellige chassis systemer, som øger komfort og forbedrer køreegenskaberne, samt muliggøre brugen af f.eks. tunge fejemaskiner.

Skrue- og luftfjedre garanterer en større restaffjedring og sørger dermed for bedre køreegenskaber og mere køresikkerhed.

Goldschmitt Skruefjedre- Mere Stabilitet | Forakslen

GOLDSCHMITT PREMIUM PARTNER

Men ingen bekymring. Selvfølgelig har Goldschmitt en passende løsning for sådanne problemer. Da standard fjedrene ikke er i stand til at bære den konstant tunge vægt, overtager de forstærkede spiralfjedre denne opgave. Goldschmitt spiralfjedre anvendes i stedet for de overbelastede standard fjedre. Dette hæver dit køretøj på forakslen – afhængig af modellen – op til 100 millimeter. Grundet den optimerede affjedring, forbedres køreegenskaberne, komforten og sikkerheden.

På de foregående sider har du allerede mødt de konventionelle muligheder ved overbelastning på forakslen. Men selv i chassisets teknologi findes der undtagelser. Autocampere og varevogne adskiller sig ikke kun i udsenet. Mens den forreste del af de fleste køretøjer er udstyret med spiralfjedre, anvender Mercedes til Sprinteren standard bladfjeder i tværgående retning. En efterfølgende montering af forstærkede bladfjedre var muligt, men sjældent med den ønskede effekt ved køretøjer med stor vægt på forakslen.

Special-løsning til Sprinter- og Crafter-chassiser.

Goldschmitt Skruefjedre- Mere Stabilitet | Forakslen

Men Goldschmitt tilbyde en løsning til Sprinteren og den identiske VW Crafter: En ekstra spiralfjeder, som bliver monteret over standard støddæmperen, understøtter den tværgående bladfjeder og hæver køretøjet med op til 35 millimeter på forakslen. Derved øges kørekomforten og køresikkerheden. Både Mercedes Sprinteren og VW Crafteren kan opvejes efter montering af de nyudviklede skruefjeder på køretøjets foraksel. Herigennem øges den tilladte totalvægt og køresikkerheden.

Kender du vores Sprinter Plus-pakker? Plus-pakker med navnene Basic, Smart, Komplet og Premium inkluderer afhængig af modellen på hvilken de skal monteres enten spiralfjedre til forakslen, luftfjedre til bagakslen, afstandsstykker eller aluminiumsfælge. Disse optimeringspakker af høj kvalitet gør chassiset på din Mercedes Sprinters mere komfortabel, sikker og visuelt mere attraktiv.

Goldschmitt Skruefjedre- Mere Stabilitet | Forakslen
Goldschmitt Skruefjedre- Mere Stabilitet | Fiat

RouteComfort – Forakseloptimiering til Fiat-kassevogne.

RouteComfort er den nye forakseloptimiering der er udviklet af Goldschmitt teknikerne primært til Ducato kassevogne. Den speciel udviklede fjeder- og dæmper enhed sikrer især på campingbiler en roligere og mere behagelig køreoplevelse. Selv hvis det er glat , men især på ujævne eller lappede veje, er forskellene store. I forbindelse med en optimering på bagakslen med f.eks. ekstra skruefjeder- eller en luftaffjedring, kan der opnås en hidtil ukendt kørekomfort. RouteComfort kan bestilles til både light- og heavy varianter af Ducatoen!

Hvis du har spørgsmål eller har brug for yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Goldschmitt Skruefjedre- Mere Stabilitet

Goldschmitt´s forstærkede spiralfjedre er speciel egnet til autocampere med høj vægt på forakslen. Denne speciel udviklede fjeder er designet til at opfylde de specifikke krav som de belastninger man f.eks. finder i fritidsbranchen og som er betydeligt bedre end standardprodukter, som udelukkende er bergenet til standard belastninger. Komfortoplevelsen med Goldschmitt fjedrene monteret, kan ikke beskrives men må opleves og komforten forbliver permanent på samme niveau. De forstærkede fjedre taber ingen stabilitet og byder på mange års køreglæde og sikkerhed.

 

Autocamperen løftes op til 100 milimeter på forakslen, afhængig af model og vægt. Kørekomforten øges med mindst 20 % i forhold til standard fjedrene.

Goldschmitt Skruefjedre- Mere Stabilitet

Ved køretøjer med høj vægt på forakslen, er standard affjedringen ofte overbelastet – Køretøjet mister stabilietet og sænkes i fronten. Med Goldschmitt spiralfjedre hæves forakslen / fronten igen -og affjedringen kan arbejde optimalt.

Ved spiralfjeder til en Fiat Ducato spiller den totale vægt, der ligger på fjederne en meget stor rolle. Normalt anbefales forstærkede fjeder først ved en permanent belastning på over 1500 kg på forakslen. I nogle køretøjer kan stærke belastning bag bagakslen føre til lettelser på forakslen. Forstærkes forakslen nu med forstærkede fjeder, kan dette føre til negative køreegenskaber. Derfor er det altid vigitg at måle den aktuelle rejsevægt / akseltrykket, for at kunne bestemme sig for den rigtige affjedring. Ved Fiat Ducato type 244 , findes der to forskellige versioner af spiralfjeder, som er helt identiske i deres bæreevne og stabilitet og som begge kan bruges ved et forakseltryk på op til to tons. Kun en reduceret samlet højde på to centimeter er forskellen som kan være afgørende for køresikkerheden og komforten.

Skruefjedre – mere stabilitet på bagakslen.

Vedligeholdelsesfrit understøttelse for mere sikkerhed, komfort og stabile køreegenskaber.

Skruefjedre er den klassiske bladfjeder. De findes i dag i næsten alle personbiler eller varevogne. Mens ujævnheder på vejene normalt absorberes på alle fire hjul af spiralfjedrene i personbilerne, er transport chassiser i de fleste tilfælde kun udstyret med skruefjedre på forakslen. På den bagerste aksel finder man normalt blad- eller torsionsfjedre. Da producenterne af chassiser primært ikke konstruere for fritidsbranchen eller ambulancer, er standard fjedrene ofte overbelastet og må ofte styrkes på den ene eller anden måde.

Goldschmitt Skruefjedre- Mere Stabilitet

Til transportere og autocampere, med høj bagaksel belastning, fås også skruefjedre som monteres supplerende til bladfjederne for mere styrke og stabilitet. Spiralfjedrene anvendes i tillæg til bladfjedrene på bagakslen. Derved hæves køretøjets bagende og forbedrer kørekomforten væsentlig og sidevind følsomheden aftager.

Alternativet til bladfjedre: Yderligere skruefjedre på bagakslen vil blive anvendt supplerende til den allerede eksisterende affjedring. Der garanteres større sikkerhed og mere kørekomfort. med dette system kan akseltrykket og den tilladte totalvægt øges afhængig af køretøjs typen.

Opvejning muligt

Grundet Goldschmitt´s skruefjedre er det muligt at hæve akseltrykket og den tilladte totalvægt for de fleste chassiser. Hvis du har sprøgsmål eller ønsker yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Goldschmitt Skruefjedre- Mere Stabilitet